SAILING ADVENTURE TO FORSMARK- Sweden
Here we have Blåkulla i morgon skrud, det var lite kyligt ute och ingen blåst... Kursen var satt mot Gotland!
Framme i Visby...
Anders Fransson gästar och vill inte visa sig på morgonen. Mitten bilden är från SOS-Sällskapsresan! Titta på båten till höger! Det är min båt!!! Den är kändis! Ringde ägaren och han bekräftar att det är den båten.. Skoj skoj!
Gotland
Finsk sommar soppa - Hembränt i en blommig tallrik
Nynäshamn
Dalarö
Påväg till Furusund
Här har vi tät färjetrafik efter Furusund. 2 färjor kommer rakt imot oss och vi måste välja sida. Seglen är uppe och jag väjer att ligga så högt vi kan för att inte missa kursen mot västra sidan av Åland. då fick vi gå som "vänster trafik". Men det gick bra!
Gädda, Petra, Annika, Lotta, Tiger och Erik
Gädda, Henrik och Heikki.. Lägg mälre till Heikki´s övade knopar som han stolt håller upp!
Och på högersidan har Nicke-picke-pö dykt upp.... En trevlig kväll som slutade med Bowling och baksmälla.
Framme i Öregrund. En mycket mysig och trevlig by som ligger 2,5 mil söder om Forsmark. Det blev många långa sträckor med insidenter och trötta pass.. Men fram kom FREEDOM och nu ligger hon tryggt och väntar på nästa äventyr. Med en naggad köl, lite diesel lukt och lite trött ligger hon i hamn - Men masten står ståtligt över alla andra och hon håller hytten varm tills jag går av ett dagspass och får krypa ner i min båt. Härligt!

My Father is a hero! He helpt me with my boat when I was in distress, took my car up and took control over the situation that it was. Now all is well again and I hope it was the last of many problems I had during this trip. (you all know what happend). A hero thats for sure!